Kantoorunit Kopen?

Kantoorunit Kopen? Maatwerk of vrijblijvend advies?

Smart unit Enschede
Kantoorunit Kopen?

Bij Kantoorunit Specialist ben je aan het juiste adres!

De reden om een kantoorunit te kopen is voor veel bedrijven verschillend. Toch zien wij in grote lijnen veelal één reden terugkomen: in de huidige (fabriek)ruimte is het te luidruchtig en kan moeilijk gewerkt worden. Een afgesloten kantoorruimte als vergaderruimte, werkruimte of operatorruimte biedt de oplossing.
Nadat de beslissing is genomen om eventueel een kantoorunit aan te schaffen, start de oriënterende fase. Vragen die hierin naar voren komen zijn: hoe groot kan en zou de kantoorunit moeten zijn? Hoe goed dient de kantoorunit geïsoleerd te zijn? Hoe zou de kantoorruimte eruit moeten komen zien? En wellicht nog het belangrijkste: hoe duur is een kantoorunit en wat zouden we hier eventueel aan willen besteden?

Het zou goed kunnen zijn dat je door al deze vragen overrompeld wordt en het overzicht enigszins verliest. In dat geval voorzien wij, van Kantoorunit Specialist, je graag van vrijblijvend advies.

Contact met ons biedt de volgende voordelen:

• Kantoorunit Specialist neemt altijd binnen 24 uur contact met je op. Dit kan zijn per mail of telefonisch.
• Kantoorunit Specialist neemt rustig de situatie met je door en stelt de nodige vragen om duidelijk te krijgen waar je wensen liggen.
• Kantoorunit Specialist kan in 9 van de 10 gevallen dezelfde dag een richtprijs vermelden of zelfs een offerte op maat opstellen.
• Kantoorunit kopen? Kantoorunit Specialist kan je duidelijk alle verschillen uitleggen tussen de Smart-serie, de W-serie en de VC-serie.

Uiteindelijk komen wij, samen met jou als klant, altijd tot een passende oplossing. Zij het een standaard uitvoering of maatwerk.
In het afgelopen jaar hebben we al veel bedrijven geholpen, zoals DHL Nederland, Waterschap Friesland en Ministerie van Defensie.

Ben je enthousiast geworden en mogen wij je verder helpen?

Bel of mail vandaag nog voor passend advies.

Kantoorunit Specialist – de sterkste in burele vraagstukken.