Nieuw! kantoorunits online bestellen

Onze standaard configuratie kantoorunits zijn nu online te bestellen!

Smart unit Enschede

Onze kantoorunits online te bestellen!

onze W-serie, VC unit en Smart kantoorunit zijn nu online te bestellen via onze website. Dit betreffen onze onze standaard configuraties met een maximale afmeting van 4x3m (gemonteerde varianten) voor zowel binnen en buitengebruik.
uiteraard is iedere ander gewenste afmeting ook mogelijk, we maken met plezier voor u een offerte en 2D tekening met de wensen.

Welk type unit bent u nodig?

Een kantoorunit, ook wel bouwkeet of kantoor container genoemd, zou een ideale oplossing kunnen zijn als je op zoek bent naar een mooie kantoorruimte, een tijdelijke kantoorruimte of als je jouw kantoorruimte wilt uitbreiden. De Smart kantoorunit is demontabel en eenvoudig op en af te bouwen, voor alle soorten locaties en verschillende bezigheden is deze kantoorunit uitermate geschikt. Onze W-serie is de meest verkochte oplossing, voorzien van vloer, dak en wandbekleding - deze unit wordt volledig gemonteerd bij u afgeleverd. De VC units worden ingezet in zwaardere omstandigheden, silte lucht, veel lawaai of in de food industrie, tevens voorzien van vloer dak en wandbekleding. Uiteraard helepen wij u graag bij het maken van uw keuze!

Voorzieningen kantoorunits

Onze units zijn te voorzien van diverse elektra of uitbreidingsopties, desgewenst kunnen we de units voorzien van scheidingswanden, toiletten, keukenblokken en volledig elektra installaties.
De units worden volledig gemonteerd afgeleverd met de gevraagde opties op de locaties van uw keuze. Het enige wat u nog hoeft te doen? De stekker in de plug and play voorziening steken en u kunt gebruik maken van uw kantoor, kantine, kassa unit of sanitairgebouw! 

Levertijden

De huidige levertijden van onze standaard units, welke zijn te bestellen via onze website liggen voor de W-serie en VC unit op 8-10 weken. De Smart unit wordt geleverd als bouwpakket en kunnen wij binnen 3 weken bij u afleveren.
Deze unit is simpel te intalleren, indien gewenst kunnen wij u hierbij assisteren.
Eventuele aanpassingen zullen de levertijden iets laten oplopen - afhankelijk van de configuratie en gewenste opties informeren wij u hierover graag.

De standaard afmetingen te bestellen via onze webshop zijn:

Kantoorunit 1x1m
Kantoorunit 2x2m
Kantoorunit 3x2m
Kantoorunit 4x2m

Zowel voor binnen en buiten zijn bovengenoemde afmetingen beschikbaar. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een kantoorunit 6x3m? dit is ook zeker mogelijk! 

Neem contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over onze kantoorunits? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Bel naar 050 - 280 69 70 of stuur een mail naar info@kantoorunitspecialist.nl