Nieuwe site

Smart unit Enschede
Kantoorunit Specialist ontwerpt, levert en monteert kwalitatief hoogwaardige kantoorunits welke kunnen worden gebruikt voor vele toepassingen. Dit doen we in samenwerking met Europees grootste fabrikant Walter Solbach Metallbau.

Onze units voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en kunnen op maat worden ontworpen en naar elke wens worden aangepast. Inrichting, indeling en afwerking is variabel waardoor wij u een passend voorstel kunnen doen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u assisteren en begeleiden bij de aankoop van de voor u op maat gemaakte kantoorunit welke voldoen aan de TÜV norm.

Wij hebben diverse units in ons assortiment waaronder de SMART unit en onze W-Serie kantoor unit, hieronder worden de specificaties en de voordelen van de units uitgelegd te beginnen bij de SMART!

Onze innovatieve mobiele kantoorunit type SMART, geschikt voor binnen gebruik. Verplaatsbare en demontabele kantoorruimte. De SMART kantoorunit is eenvoudig op te bouwen en weer af te breken middels zijn goed doordachte constructie. Dit maakt onze SMART bureel geschikt voor zowel permanente plaatsing als tijdelijke plaatsing. Dankzij geprefabriceerde standaard wand elementen is deze unit verkrijgbaar met korte levertijden. Het systeem overtuigd met zijn moderne elementen en veer en groef constructie, dit maakt het systeem uiterst eenvoudig te installeren, wat u veel tijd en moeite bespaart.

De panelen van deze unit zijn gefabriceerd uit twee hoogwaardige stalen plaatelementen, waartussen een vulling zit van PU-schuim, dit maakt de unit sterk en licht in gewicht.

Het onderhoudsvriendelijke ontwerp is aantrekkelijk en, dankzij de elegante kleuren, zeer eigentijds: terwijl de panelen gecoat zijn in wit aluminium (RAL 9002), zijn raam- en deurkozijnen en hoekprofielen gekleurd in het antraciet grijs (RAL 7016).

Wenst u het kantoor te verplaatsen? Dankzij het plug-in systeem is dit zeer eenvoudig te realiseren. Voldoet de maatvoering niet meer en wilt u deze uitbreiden? Ook dit is mogelijk, bestel simpelweg de gewenste panelen en u kunt uw SMART bureel uitbreiden. Op deze manier blijft u altijd flexibel en kunt u op elke behoefte reageren.

De elementen zijn voorzien van een hoge classificatie isolatie en brandbeveiliging (B1 C-S3 D0 volgens DIN EN 13501-1) en zorgen dus voor een veilige werkomgeving welke voldoen aan de standaard.

Deze kantoorunit is leverbaar met een maximale diepte van 2,3m en qua lengte onbeperkt uit te breiden, deze unit kan dus in zijn geheel worden verplaatst op een aanhanger zonder deze te hoeven afbreken! Wenst u een unit met een grotere diepte dan verwijzen wij u graag naar onze W-Serie kantoorunit.

Afmeting wandpaneel hoogte x lengte x diepte: 2600 x 1150 x 60mm

Hieronder ziet u de leverbare wandpalen van onze mobiele kantoorunits:

Volledig gesloten paneel:
· Half gesloten paneel voorzien van gesloten raam.
· Half gesloten paneel voorzien van draai-kiepraam.
· Half gesloten paneel voorzien van schuifraam.
· Volledig open paneel voorzien van glas.
· Volledig gesloten deurpaneel.
· Half gesloten deurpaneel voorzien van glas aan de bovenzijde.

Standaard kleurafwerking van de SMART bureel:
· Binnenzijde van de unit gecoat in RAL9002. (grijs/wit)
· Raamkozijnen gecoat in RAL7016. (antraciet/grijs)
· Deurkozijnen gecoat in RAL7016. (antraciet/grijs)
· Hoekprofielen gecoat in RAL7016. (antraciet/grijs)

Overig:
· Dak: voorzien van dak panelen.
· Dak afwerking: middels aansluitprofielen geleverd per m¹.
· Hoekafwerking: middels hoekprofielen, lengte 2600mm – 4 stuks per unit.
· Vulling panelen: PU schuim met brandklasse B1.
· Breedte veer: 20mm
· Breedte groef: 18mm

Hieronder de panelen afgebeeld:

Veelzijdig en representatief! Hieronder afgebeeld onze mobiele kantoorunits uit de W-Serie, verkrijgbaar in diverse afmetingen en inzetbaar voor diverse toepassingen.

Deze veelzijdige bureelcontainer biedt hoogwaardige modulaire elementen die zich perfect aanpassen aan elke situatie. Of het nu wordt toegepast als poorthuis, verkoopruimte, werkruimte, hal verlenging of verlengstuk in de operationele omgeving de W-serie biedt een oplossing voor bijna alles. Kortom het ideale ruimtesysteem voor gebruik binnen en buiten.

Dankzij het geavanceerde modulaire systeem heeft de W-Serie vele gezichten en is het ook uiterst flexibel wat betreft installatie.

Hieronder de standaard specificaties van onze kantoor unit W-Serie:

Standaard-kleur-afwerking: (andere kleuren tegen meerprijs mogelijk)

· Wanden en dak, RAL 9002 Grijs-wit
· Raam- en bodemprofielen,oceaanblauw, ral 5010
· Ramen kunnen wij leveren als draai-kiep raam, vast of schuifraam.

Overige opties (mobiele) kantoorunits:
· verdeelkast
· verlichting
· wandcontactdozen
· pc-aansluitingen
· airco
· wasbak
· toilet
· zonnewering
· keukenblok
· douches
· elektrokachel
· 3 standen ventilator

Alle leverbaar in een uitvoering voor de binnenruimte en in als kantoorunit voor de buitenruimte.

Isolatiewaarden kantoorunit voor de buitenruimte: De ROC waarden

· Buitenwanden, 0.2 W/m2k
· Bodem, 0.3 W / m2k
· Dak, 0.2 W / m2k
· Glas, 1.1 W / m2k

Heeft u vragen of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem gerust contact met ons op!