De voordelen van een kantoorunit als portiersloge

Portiersloge kopen? Bij Kantoorunit Specialist helpen wij je graag verder.

Smart unit Enschede

Afgelopen week hebben wij weer twee portiersloges mogen plaatsen voor de Gemeente Zevenaar, Reinigingsdienst Liemers. Daarnaast hebben wij één kantoorunit, welke dient als portiersloge, mogen plaatsen bij Nouryon Chemicals te Herkenbosch. Alle drie de portiersloges zijn volledig op basis van de wensen van de klant samengesteld en geproduceerd. In deze blog beschrijven we kort de voordelen van de aanschaf van een dergelijke kantoorunit.

         

Van links naar rechts, de twee portiersloges geplaatst te Zevenaar en de portiersloge welke is geleverd te Herkenbosch.

Een kantoorunit kan voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt, waaronder als portiersloge. Een portiersloge is een belangrijk onderdeel van de beveiliging van een bedrijf of organisatie. Het is de plaats waar de portier of beveiliger zich bevindt en van waaruit hij of zij de toegang tot het terrein controleert. Een kantoorunit die gebruikt wordt als portiersloge biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele gebouwen.

Ten eerste is een kantoorunit gemakkelijk te plaatsen op een gewenste locatie. Dit maakt het mogelijk om de portiersloge op een strategische plek te plaatsen, bijvoorbeeld bij de hoofdingang van het terrein. Een kantoorunit kan ook gemakkelijk worden verplaatst als dat nodig is, bijvoorbeeld wanneer de indeling van het terrein verandert.

Een ander voordeel van een kantoorunit als portiersloge is dat het snel kan worden gebouwd en opgeleverd. Dit betekent dat er geen lange wachttijden zijn voor de bouw van een traditioneel gebouw en dat de beveiliging van het terrein snel kan worden verbeterd. Dit is vooral handig in situaties waarin snel actie moet worden ondernomen, zoals bij een plotselinge verhoging van het dreigingsniveau.

Een kantoorunit is ook gemakkelijk aan te passen aan de specifieke wensen en behoeften van de organisatie. Er kunnen bijvoorbeeld extra beveiligingsmaatregelen worden toegevoegd, zoals een slagboom, camerasysteem of toegangscontrole. Daarnaast kan het interieur van de kantoorunit worden aangepast aan de wensen van de portier of beveiliger, zodat deze optimaal kan functioneren in de portiersloge.

Een kantoorunit als portiersloge biedt ook een aantal voordelen op het gebied van duurzaamheid. In vergelijking met traditionele gebouwen is een kantoorunit een stuk energiezuiniger en kan het gemakkelijk worden voorzien van zonnepanelen en andere duurzame energiebronnen. Dit zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, maar ook voor een kleinere ecologische voetafdruk.

Kortom, een kantoorunit die gebruikt wordt als portiersloge biedt tal van voordelen ten opzichte van traditionele gebouwen. Het is gemakkelijk te plaatsen en aan te passen, snel gebouwd en opgeleverd, en biedt een duurzame oplossing voor de beveiliging van het terrein. Als uw organisatie op zoek is naar een effectieve en flexibele oplossing voor de portiersloge, dan is een kantoorunit zeker het overwegen waard.