Kantoorunitspecialist.nl – een sterke partner voor uw huisvestingsvraagstuk.

Kantoorunitspecialist is sinds de oprichting in 2011 verdeler van permanente, semipermanente en tijdelijke huisvesting. U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp, aankoop en fabricage van maatwerk kantoorunits tot kassa units. Onze kantoorruimtes worden ingezet voor diverse doeleinden, denkt u hierbij aan kassa units, kantoren, kleedkamers, portiersloges, leslokalen en machinebehuizing. Onze kantoorunits zijn geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. We hebben ruime kennis van de branche en een uitgebreid pakket aan oplossingen – ook als deze niet standaard zijn en we lopen graag voorop! De afwerking, indeling en inrichting van de units kunt u zelf bepalen, wij zullen u hierbij adviseren en voorzien van de benodigde informatie.

Onderdeel van SKWshop.nl

Kantoorunitspecialist is onderdeel van SKWshop.nl. SKWshop.nl is een dynamische onderneming die zich stevig heeft gevestigd in de markt. Sinds de oprichting in 2011 heeft SKWshop zich ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van openbare inrichting binnen Nederland en België. Vele tevreden klanten hebben reeds gebruik gemaakt van de verschillende diensten die SKWshop aanbiedt. Onze producten zijn onder te verdelen in een vijftal categorieën; Sportveld inrichting, Straatmeubilair, Recreatie, Hekwerken en Kantoorunits. De grote vraag naar onze kantoorunits en de toenemende verkopen en relaties op dit vlak heeft ons doen besluiten een aparte website te bouwen.

Offerte kantoorunit

Wenst u een offerte voor uw eigen kantoorunit op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Wat u van ons mag verwachten is gedetailleerd advies en expertise. Samen met ons verkoopteam kijken we naar uw situatie en uw wensen. Op basis van deze gegevens ontvangt u van ons een 2D tekening met daarbij geheel vrijblijvend uw offerte. U wordt volledig ontzorgd – van ontwerp tot plaatsing door onze technici.


                              SMART kantoorunits, de flexibele oplossing voor binnen     De W-serie kantoorunits, beste koop voor binnen en buiten

             

         Model VC topsegment kantoorunits, binnen en buiten        Specials, u vraagt en wij denken mee, bijna alles is mogelijk