Kantoorunit Specialist – een passende oplossing voor uw burele vraagstuk

Gaat het om bedrijven met grote productieruimtes, gemeentes die wachthuizen verzorgen, festivalorganisaties die op zoek zijn naar een kassa-unit; in iedere sector komt de kwestie wel eens een keer voor; hoe kunnen wij met de geboden ruimte een passende oplossing bieden voor ons burele vraagstuk? Vanuit deze behoefte is in 2011 Kantoorunit Specialist opgericht. 

Missie - een fijne werkplek voor een ieder

De missie van Kantoorunit Specialist is om bedrijven in Nederland en België - in welke sector dan ook - te helpen bij het vinden van een passende oplossing bij het bestaande burele vraagstuk. Door de jaren hebben wij gezien dat bedrijven baat hebben bij passend en eerlijk advies, van het vraagstuk tot aan de realisatie van de kantoorunit. Mede door het enthousiasme vanuit de klant, de vele mogelijkheden die Kantoorunit Specialist biedt en de succesvol uitgevoerde klussen door de jaren heen zijn wij iedere dag meer dan gemotiveerd om bedrijven te helpen het vraagstuk op te lossen. 

Elke dag zijn wij ons bewust van de gestelde missie. Daarom staat ons team altijd klaar om onze klanten van dienst te zijn, voor welke vraag dan ook. Zo zijn wij direct bereikbaar voor: nieuwe aanvragen, vragen m.b.t. lopende aanvragen, uitleg over onze vele mogelijkheden en een eventueel bezoek op locatie. Op deze manier kunnen wij onze beschreven beloftes ten alle tijde waarmaken.

Visie - de sterkste in de markt vóór 2030

De Visie van Kantoorunit Specialist is om vóór 2030 de sterkste te worden in de Nederlandse en Belgische markt van hoogwaardige kantoorruimtes in de breedste zin van het woord, denk hierbij aan: kassa units, kantoren, wachthuizen, portiersloges, les- en vergaderlokalen en machinebehuizing. De hoogwaardigheid van de kantoorruimtes blijft gewaarborgd door relevante en recente ontwikkelingen in de markt in acht te nemen en waar nodig te implementeren.