Kantoorunitspecialist.nl – een sterke partner.

Kantoorunitspecialist is onderdeel van SKWshop.nl. SKWshop.nl is een dynamische onderneming die zich stevig heeft gevestigd in de markt. Sinds de oprichting in 2011 heeft SKWshop zich ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van openbare inrichting binnen Nederland en België. Vele tevreden klanten hebben reeds gebruik gemaakt van de verschillende diensten die SKWshop aanbiedt. Onze producten zijn onder te verdelen in een vijftal categorieën; Sportveld inrichting, Straatmeubilair, Recreatie, Hekwerken en Kantoorunits. De grote vraag naar onze kantoorunits en de toenemende verkopen en relaties op dit vlak heeft ons doen besluiten een aparte website te bouwen.
Kantoorunitspecialist.nl is verdeler van het merk WSM GmbH. Het motto van WSM waar wij ons volledig bij aansluiten is ‘’kwaliteit in metaal’’. Anders gezegd, de producten welke wij vermarkten zijn solide, tijdloos en afgestemd op intensief gebruik. Dagelijks worden er units verscheept - Van MKB-bedrijven tot multinationals.
We hebben ruime kennis van de branche, een uitgebreid pakket aan oplossingen – ook als deze niet standaard zijn en we lopen graag voorop! De afwerking, indeling en inrichting van de units kunt u zelf bepalen.
Al jaren zijn wij succesvol in het inrichten van de openbare en semiopenbare ruimte. Als leverancier van diverse producten bieden wij altijd uitkomst voor uw behoefte aan tijdelijke of (semi-)permanente ruimte. In de loop der jaren hebben tal van toonaangevende ondernemingen gekozen voor units van kantoorunitspecialist.nl zoals Ministerie van Defensie, DHL, Waterschap Fryslân en Mitsubishi Motors Europe.

                              SMART kantoorunits, de flexibele oplossing voor binnen     De W-serie kantoorunits, beste koop voor binnen en buiten

             

         Model VC topsegment kantoorunits, binnen en buiten        Specials, u vraagt en wij denken mee, bijna alles is mogelijk