Onze missie

en visie


Kantoorunit kopen? Kantoorunit Specialist – een passende oplossing voor uw burele vraagstuk

Snel en flexibel reageren op veranderende huisvestingsvraagstukken, bent u op zoek naar een permanente kantoorunit, prefab kantoorunit, operatorruimte, portiersloge, kantine of zelfs complete campingwinkel? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Maatwerk is onze kracht. Ieder project uniek. Kantoorunitspecialist is zeer sterk in maatwerk en luxe kantoorunits. Een werkruimte voor u, uw collega's, bezoekers van topkwaliteit met alle benodigde voorzieningen. Hoe handig is soms een kantoorunit met toilet, een keukenblok en/of zelfs douches op uw binnen of buiten terrein.

We leveren van kleinere prefab (verplaatsbare) kantoorunits, al dan niet voorzien van hijsogen en/of heftruckvoorziening tot en met meer laags- kantoorunits: incl. bordessen en trapopgang.
Inclusief de door u gewenste voorzieningen. Een fijne werkomgeving draagt bij aan het welzijn van u en uw medewerkers. Voldoende m2 per persoon, de juiste kleurstelling, voldoende juist licht, al dan niet kunstmatig, de juiste ventilatie, verwarming en geluidsniveau (mate van isolatie).

Door onze ruime ervaring kunnen wij voor uw vraagstuk als het om kantoorunits gaat een passend advies c.q. passende oplossing bieden. Zowel kantoorunits voor binnen als kantoorunits voor buiten. En dit doen we met plezier, ook als u niet tot aanschaf van een kantoorunit overgaat.

Een fijne werkplek voor iedereen

De missie van Kantoorunit Specialist is dus om bedrijven in Nederland en België - in welke sector dan ook - te helpen bij het vinden van een passende oplossing bij het bestaande huisvestings-vraagstuk. We staan voor een passend en eerlijk advies. Van het vraagstuk: welke kantoorruimte ben ik nodig met welke voorzieningen tot aan de realisatie van de oplossing. Door het enthousiasme vanuit de klant, de vele mogelijkheden die Kantoorunit Specialist biedt en de succesvol geleverde kantoorunits voor binnen en buiten door de jaren heen, zijn wij iedere dag meer dan gemotiveerd om te u ondersteunen en uw vraagstuk helpen op te lossen. Van onze W-serie kantoorunits voor binnen en buiten (onze beste koop),  tot onze innovatieve SMART kantoorunits voor de binnenruimte en onze VC-serie kantoorunits, voor de binnen en buitenruimte, het topsegment! Tot een geluidsreductie van maar liefst 35 Decibel leverbaar! We kunnen voor bijna ieder vraagstuk een passende oplossing bieden. 

Een kantoorunit kopen? Al 11 jaar lang uw betrouwbare partner voor kantoorunits. 

Wij staan voor een eerlijk advies. Elke dag zijn wij ons bewust van de gestelde missie. Daarom staat ons team altijd klaar om onze klanten van dienst te zijn, voor welke vraag dan ook. Zo zijn wij direct bereikbaar voor: nieuwe aanvragen, vragen m.b.t. lopende aanvragen, uitleg over onze vele mogelijkheden en een eventueel bezoek op locatie. Op deze manier kunnen wij onze beschreven beloftes ten alle tijde waarmaken.  
Benieuwd naar de mogelijkheden en/of de prijs van een kantoorunit? We informeren u graag.   

Visie - de sterkste in de markt vóór 2030 met maatwerk kantoorunits. 

In o.a:

  • kantoorunits met toilet
  • mobiele kantoorunits
  • operatorruimtes
  • kassahuisjes
  • kantoorunits voor de industrie - operatorruimtes met geluidsisolatie
  • portiersloges
  • meetruimtes voor de industrie
  • leslokalen

De Visie van Kantoorunit Specialist is dus, nogmaals, om vóór 2030 de sterkste te worden in de Nederlandse en Belgische markt als het gaat om de levering van hoogwaardige maatwerk kantoorruimtes in de breedste zin van het woord. Van offerte tot aanschaf tot installatie van uw kantoorunit. De hoogwaardigheid van de kantoorruimtes blijft gewaarborgd door relevante en recente ontwikkelingen in de markt in acht te nemen en waar nodig te implementeren. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Neem rustig vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag! Vragen en offertes kosten u tenslotte niets.
Snel een flexibele kantoorunit voor binnen nodig? Onze SMART-units. Een hoogwaardige werkplek in slechts 3 weken! Eenvoudig uw eigen kantoorruimte samenstellen.

Referenties: Onder andere Defensie, VOPAK, Mitsubishi Motors, Waterschap Friesland en diverse anderen gingen u naar alle tevredenheid voor en overtreffen we meestal de verwachtingen.