Een kantoorunit volledig naar eigen wens!

Maatwerk, vakwerk.

Smart unit Enschede

De afgelopen paar maanden hebben wij namens Kantoorunit Specialist weer een hoop kantoorunits mogen leveren door Nederland en België.

Kantoorunits worden in de basis vaak aangeschaft als oplossing voor een huisvestingsvraagstuk, dit kan gaan om: het creëren van een afgesloten werkruimte in een drukke productiehal, het realiseren van een wachthuis welke dient als portiersloge, een kassa-unit voor een festivalorganisatie etc.

Over het algemeen komen de redenen voor aanschaf tussen de meeste klanten overeen. Daarentegen, verschillen de wensen met betrekking tot de samenstelling van de kantoorunit wél van klant tot klant. Wij bieden onze klanten daarom altijd de mogelijkheid om hun kantoorunit volledig zelf samen te stellen, met advies en/of hulp van ons waar nodig.

Onderstaand vind je een aantal belangrijke aspecten voor de samenstelling terug + een aantal leuke referenties van de afgelopen tijd:

  • Afmeting

Het klinkt voor de hand liggend, maar logischerwijs kan de klant altijd een gewenste maat doorgeven. Onze kantoorunits zijn in praktisch alle maten leverbaar, hiermee bieden wij onze klanten geen beperkingen.

  • Wandafwerking

Het type paneel dat wordt gekozen voor de wandafwerking heeft veel invloed op bijvoorbeeld: lichtinval, mate van ventilatie en de uitstraling van de kantoorunit. Voor de wandafwerking kan de klant kiezen uit: een gesloten paneel (wandpaneel), paneel met half glas (vast raam), paneel met draai-/kiepraam, paneel met schuifraam, paneel met volledig glas, paneel met deur zonder glas, paneel met deur half glas. Onderstaand zie je een leuk voorbeeld van een klant die graag veel licht wenste in de kantoorunit en daarom de keuze heeft gemaakt voorpanelen met volledig glas.

Deze kantoorunit volledig op maat gemaakt, afmeting 6x2,5m, geplaatst bij Uzin Utz te Haaksbergen.

Daarnaast kan de klant ten alle tijde bepalen waar welk paneel wordt geplaatst in de kantoorunit. Zo heeft een klant (Kraats Kaas) uit Hoogeveen recent een standaard kantoorunit (3x2m) uit de W-serie afgenomen en hierin één paneel volledig weggelaten, welke dient als ingang. Zie onderstaand de illustratie hiervan:

  • Kleur van de kantoorunit

De standaard kleur van de panelen is RAL 9002 (Grijs-Wit), daarbij is de kleur van de kozijnen en bodem RAL 7016 (Antraciet-Grijs). Wij zien over het algemeen dat deze kleur wordt aangehouden, maar desgewenst kan de kantoorunit ook gecoat worden in een standaard RAL-kleur naar keuze. Een mooi voorbeeld hiervan is een dubbele kantoorunit van 6x3m, geleverd in Amsterdam bij Amsterdam Warehouse Company. Het geheel is gecoat in RAL 9005 (Diepzwart). Zie onderstaand de foto hiervan:

  • Extra's in de kantoorunit

Naast het kopen van een kantoorunit, kan de klant er ook voor kiezen om de kantoorunit te voorzien van elektrische voorzieningen. Dit gaat om bijvoorbeeld: LED-verlichting, wandcontactdozen, PC-aansluitingen, airconditioning, wandkachel, ventilatie, keuken, douche, wasbak etc. Eigenlijk is bijna alles hierin mogelijk. Ook de plek waar de voorziening moet komen in de kantoorunit kan worden bepaald door de klant zelf.

We zijn blij om samen met onze klant in bijna elk geval tot een leuke en passende oplossing te kunnen komen. De bovenstaande punten geven een kleine inkijk in de ruime mogelijkheden die wij bieden.

Ben je ook geïnteresseerd in het kopen van een kantoorunit? Of wil je vrijblijvend advies over de mogelijkheden?

Schroom dan niet om ons te contacteren per mail of telefonisch. Wij helpen je graag verder.

Kantoorunit Specialist - Maatwerk, Vakwerk