Kantoorunit type VC van kantoorunitspecialist.nl

Smart unit Enschede
#BLOG – onze VC kantoorunit uitgelicht

Onze VC kantoorunit, ook wel bureelcontainer genoemd is de oplossing voor toepassing in de zwaardere industrieën waarbij het belangrijk is dat het aantal dB wordt gereduceerd naar een acceptabel niveau voor de gebruiker en/of voor toepassing in vochtige omgevingen. Deze units zijn leverbaar met een geluidsreductie van maar liefst 35dB!
De ideale oplossing voor tijdelijke of permanente huisvesting. Onze units zijn volledig op maat te leveren, afwijkende afmetingen zijn geen probleem en worden naar wenst aangepast. De levering en installatie worden volledig door ons verzorgd en we begeleiden het project van begin tot eind.
In de meeste gevallen worden de units in één of twee delen volledig afgemonteerd en bij u aangeleverd. Indien het niet mogelijk is om de units in voor gemonteerde delen aan te leveren dan kunnen wij deze ook volledig opbouwen op locatie. Indien gewenst leveren wij een gespecificeerde werkinstructie aan zodat u ook zelf de unit kan opbouwen.
De opvallende vormgeving van onze VC kantoorunit is al jaren een begrip in de industriële omgeving. Dankzij de bewezen lange levensduur en stabiliteit bij dagelijks gebruik maakt dit onze meest verkochte unit.

Het modulaire systeem zorgt voor grote vrijheid in ontwerp en constructie. Het is variabel in formaat en flexibel in ontwerp en kan worden aangepast aan een breed scala aan omstandigheden en vereisten. Voor het optimaal benutten van de ruimte kunnen er ook constructies worden voorzien tot drie verdiepingen hoog, evenals constructies op een bordes welke tevens door ons kan worden voorzien. Als uw werkomgeving veranderd dan kan u uw VC unit simpel worden verplaatst, zo blijft u flexibel en kunt u schakelen op interne veranderingen.
Een andere mogelijkheid is het achteraf uitbreiden of ombouwen van een bestaand systeem, zodat je al goed voorbereid bent op de toekomst.

Bij Kantoorunit Specialist krijgt u vanaf het begin gedetailleerd advies, onze verkopers kijken persoonlijk naar uw situatie en evalueren samen met u de mogelijkheden. Vervolgens maken wij op basis van de beschikbare informatie een 2D tekening met een daarbij horende geheel vrijblijvende offerte. Van begin tot eind wordt u volledig ontzorgd!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op: info@kantoorunitspecialist.nl / 0031 50 280 69 70 

Hieronder een link naar ons YouTube kanaal:
https://www.youtube.com/watch?v=kZmH5cSp3gI