Modulaire systeemwanden

Onze modulaire systeemwanden scheiden, beveiligen en omhullen op een betrouwbare en veilige wijze.

Smart unit Enschede
Onze modulaire systeemwanden scheiden, beveiligen en omhullen op een betrouwbare en veilige wijze. Deze universele systemen zijn onmisbaar in met name grotere gebouwen, productiehallen of opslagruimtes. Met onze scheidingswanden kunt u op een eenvoudige manier een ruimteverdeling realiseren. Interne veranderingen zijn onvermijdelijk. Volgens nieuwe richtlijnen moeten machines bijvoorbeeld worden ingekapseld in verband met de veiligheid. Veranderende eisen vereisen vaak een nieuwe indeling binnen een organisatie of fabriek. Door onze scheidingswanden in te zetten blijven klanten flexibel en kunnen eventuele aanpassingen eenvoudig worden gerealiseerd. 

Het kan nodig zijn om een bestaande ruimte in meerdere ruimtes te splitsen. Hier kunnen meerdere redenenen voor zijn. Misschien is het voor uw bedrijf efficiënter om afdelingen fysiek van elkaar te scheiden of is het veiliger om bepaalde plekken af te schermen voor uw medewerkers. Dat plaatsen gaat vakkundig en snel. Wij kunnen al binnen één dag de gewenste scheidingen en splitsingen aanbrengen in uw magazijn, loods of fabriekshal zodat u minimale hinder ondervindt.

Geluidsoverlast in productieomgevingen zijn vaak onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om lawaai te reduceren naar een volgens wettelijke aanvaardbare norm kunnen onze geluidsisolerende wanden een oplossing zijn. Buiten het feit dat het geluid wordt gereduceerd, zorgen onze cabines er ook voor dat stof afkomstig uit machines niet door de hal wordt verspreid. Zodoende blijft de omgeving schoon en stofvrij.

We hebben diverse type panelen in ons assortiment welke kunnen worden voorzien van deuren en/of ramen. De kleur van de systeemwand in uw huisstijl? Geen probleem! Onze scheidingswanden worden veelal toegepast in industriële omgevingen met veel machinegeluid.

Heeft u interesse in onze industriële wanden, of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op 050-2806970.