Nieuw! Onze kantoorunits nu ook online te bestellen!

Onze standaard configuratie kantoorunits zijn nu online te bestellen!

Smart unit Enschede

Onze kantoorunits zijn nu ook online te bestellen!

Onze W-serie, VC unit en Smart kantoorunit zijn nu online te bestellen via onze website. Dit betreft onze onze standaard configuraties met een maximale afmeting van 4x3m (gemonteerde varianten) voor zowel binnen als buitengebruik.
Uiteraard zijn alle andere gewenste afmetingen ook mogelijk. We maken met plezier een offerte of 2D tekening voor u!

Welk type unit bent u nodig?

Een kantoorunit, ook wel bouwkeet of kantoor container genoemd, is een  ideale oplossing als je op zoek bent naar interne- of externe huisvesting op locatie. Bijvoorbeeld een tijdelijke kantoorruimte of als u uw kantoorruimte wilt uitbreiden. De Smart kantoorunit is demontabel en eenvoudig op en af te bouwen. Voor alle soorten locaties en verschillende functies is deze kantoorunit uitermate geschikt. Onze W-serie is de meest verkochte oplossing. Deze is voorzien van vloer, dak- en wandbekleding. De kantoorunit wordt volledig gemonteerd bij u afgeleverd. De VC units worden ingezet in zwaardere omstandigheden zoals silte lucht, veel lawaai en in de food industrie, Deze is tevens voorzien van vloer, dak- en wandbekleding. Uiteraard helpen wij u graag bij het maken van uw keuze!

Voorzieningen kantoorunits

Onze kantoorunits zijn te voorzien van diverse elektra of uitbreidingsopties. We kunnen de units voorzien van o.a. scheidingswanden, toiletten, keukenblokken en volledige elektra installaties.
De units worden volledig gemonteerd afgeleverd op locatie. Inclusief alle (extra) opties. Het enige wat u nog hoeft te doen is de stekker in de plug- and- play voorziening steken en u kunt gebruik maken van uw kantoor, kantine, kassa unit of sanitairgebouw! 

Levertijden

De huidige levertijden van onze standaard units, welke zijn te bestellen via onze website, liggen voor de W-serie en VC unit op 8-10 weken. De Smart unit wordt geleverd als bouwpakket en kunnen wij binnen 3 weken bij u afleveren.
Deze unit is eenvoudig te installeren. Indien gewenst kunnen wij u hierbij assisteren.
Eventuele aanpassingen zullen de levertijd iets laten oplopen - afhankelijk van de configuratie en gewenste opties informeren wij u graag hierover.

De standaard afmetingen te bestellen via onze webshop zijn:

Kantoorunit 1x1m
Kantoorunit 2x2m
Kantoorunit 3x2m
Kantoorunit 4x2m

Zowel voor binnen en buiten zijn bovengenoemde afmetingen beschikbaar. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een kantoorunit 6x3m? Ook dit is mogelijk! 

Neem contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over onze kantoorunits? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Bel naar 050 - 280 69 70 of stuur een mail naar info@kantoorunitspecialist.nl