Ons modulaire kantoorsysteem Smart

Kantoorunit Smart | Snel leverbaar | Prefab panelen | Kantoorunit kopen

Smart unit Enschede
Ons modulaire kantoorsysteem Smart is de meest gekozen kantoorruimte uit onze complete serie. Waarom vragen wij ons wel eens af? Vanuit onze klanten krijgen wij regelmatig het volgende te horen:

• De Smart-panelen zijn enorm snel leverbaar, omdat deze geprefabriceerd op voorraad liggen in onze fabriek. Binnen 2-3 werkweken heb jij daarom je kantoorruimte in huis.
• De Kantoorunit Smart is in lengte onbeperkt uit te breiden. Door de eenvoudige veer-groef verbinding kunnen de panelen makkelijk aan elkaar geschakeld worden. Dit is enorm voordelig voor de toekomst, mocht je toch meer ruimte nodig zijn dan gedacht.
• Eenvoudige montage van de kantoorunit door het eenvoudige veer-groef kliksysteem en een duidelijke montagehandleiding.

Maar…

Klanten die een kantoorunit kopen willen graag ook de mogelijkheid hebben om vólledig ontzorgd te worden. Sinds kort is het daarom ook mogelijk bij ons om de kantoorunit Smart door ons eigen montage team op te laten bouwen. Zo ben je vanaf de offerte aanvraag tot aan montage van de unit volledig ontzien.

Onderstaand vind je één van de twee foto’s terug van de kantoorruimtes die begin februari zijn opgebouwd in Emmen.


De klant heeft in dit geval gekozen voor tweemaal kantoorunit Smart 12, met als afmeting 4.7 x 2.4m. Zoals te zien op de foto hebben beide ruimtes een andere samenstelling van de panelen. Ook dit is één van de vele voordelen van het modulaire systeem. De panelen zijn elk even groot en kunnen daarom op elke gewenste plek in de constructie worden geplaatst.
Bovengenoemde afmeting is standaard, maar dakpanelen zijn ook leverbaar in 3450mm en 4600mm. Zo is er voor elke aanvraag wel een oplossing.

T.a.v. de montage van onze kantoorunit Smart zijn wij ervan overtuigd dat onze eerste klus zeker niet de laatste is. Ondanks dat de Smart-unit zeer goed zelf gemonteerd kan worden, waarderen veel klanten het om ook op dit vlak ontzien te worden.

Kantoorunit kopen? Vrijblijvend advies? Eerlijk advies?

Kantoorunit Specialist helpt u graag verder. Wij zijn 5 dagen per week van 9:00-17:00 per mail en telefonisch bereikbaar.

Kantoorunit Specialist – voor ieder bureel vraagstuk een oplossing.