Onze klanten vertellen

De mening van onze klanten telt!

Smart unit Enschede
In de afgelopen jaren hebben wij veel kantoorunits mogen plaatsen door Nederland en België. Natuurlijk zijn wij hier enorm trots op en vinden wij het fijn om te laten zien wat voor hoogwaardige kantoorruimtes wij - kunnen - leveren.

Desalniettemin geven foto's voor onze klant(en) ook een goed beeld van wat je van ons kunt verwachten. Daarom zijn wij achter de schermen druk bezig met het opzetten van een referentie pagina. Om een klein voorproefje te geven; de pagina wordt ingedeeld met een legenda waarin al onze referenties terug te vinden zijn. Natuurlijk vragen wij al onze klanten ook kort om hun ervaring met Kantoorunit Specialist.

Waarom? Wij vinden de mening van onze klanten erg belangrijk. Niet alleen t.a.v. de geleverde kantoorruimtes, maar ook t.a.v. onze werkwijze en eventuele verbeterpunten.

Weet jij al in welke kantoorunit jij geïnteresseerd bent na het lezen van onze referenties? Zie onderstaand een korte uiteenzetting van de verschillen:
  • Onze kantoorunit Smart; een hoogwaardige kantoorunit voor de binnenruimte, levering binnen 2-3 werkweken.
  • Onze W-serie; zowel voor de binnen-als binnenruimte (maatwerk mogelijk).
  • Onze VC-serie; topsegment, binnen- en buitenruimte, met geluidsisolatie tot 35 decibel.(maatwerk mogelijk)
Het kopen van een kantoorunit; gemakkelijker gemaakt door Kantoorunit Specialist.

Bovenstaande foto geeft een foto weer van één van onze kantoorunits uit de W-serie die wordt geplaatst in Amsterdam; een dubbele (gestapelde) unit compleet geleverd met bordes en trap. Deze order is relatief speciaal gezien deze units (en bordes) gecoat zijn in RAL 9005. Zoals je kunt lezen; alles is mogelijk.

We zien jouw aanvraag graag tegemoet.