Oppervlaktes optimaal benutten

Ieder die een fabriek of logistiek centrum exploiteert staat voor de continue uitdaging om de productiviteit te optimaliseren.

Smart unit Enschede
Ieder die een fabriek of logistiek centrum exploiteert staat voor de continue uitdaging om de productiviteit te optimaliseren. Daarbij mag het productie- of werkproces zo weinig als mogelijk niet worden beïnvloed of gestopt. Modulaire, mobiele kantoorunits kunnen u helpen bij het optimaal benutten van uw ruimte.
In een ideale wereld zouden gebouwen zich dynamisch kunnen aanpassen aan veranderingen in productieproces of voorraden. De realiteit is anders, fabrieken en magazijnen barsten uit hun voegen. De vraag die vaak wordt gesteld; is het de moeite waard om uit te breiden of nieuw te bouwen of kunnen we aanpassingen treffen in de huidige situatie. 
Wie met deze vraag wordt geconfronteerd, moet eerst inzichtelijk en duidelijk maken hoe efficient de bestaande ruimtes daadwerkelijk worden gebruikt. De optimalisatie van de bestaande processen biedt hier vaan potentie. Indien dit niet voldoende ruimte en capaciteit creeert kunnen onze kantoorunits een rol spelen. 

Onze kantoorunits kunnen op maat worden geleverd en gemonteerd, hierbij rekening houdend met het bestaande pand en huidige inventaris. Onze bureelunits kunnen bijna overal in het gebouw worden geplaatst en indien gewenst verplaatst. Het modulaire ontwerk van onze untis maakt aanpassingen in formaat en toepassing mogleijk. Van supervisor kantoor tot vergaderruimte of opslagplaats voor gereedschappen en materialen.


Halkantoren, coördinatiecentra en machinebehuizingen kunnen gemakkelijk met een kraan, vorkheftruck of met transportwielen worden verplaatst en belemmeren het productieproces niet door dure demontage- of verbouwingswerkzaamheden.
Indien de halhoogte voldoende is kunnen onze modularie systemen ook op een stalen bordes worden geplaatst, waardoor er extra ruimte onstaant onder de unit - dit creëert extra opslagruimte. Deze mogelijk kunnen wij tot drie verdiepingen hoog aanbieden en eventueel aan bestaande gebouwen worden gemonteerd.Sinds kort zijn we ook actief op Pinterest en YouTube, hierop vindt u regelmatig nieuwe foto's en filmpjes van onze kantoorunits.

Met vriendelijke groet,

Het verkoopteam van Kantoorunitspecialist.nl
info@kantoorunitspecialist.nl - +31 (0) 50 280 69 70.