Partner WSM - Qualität aus Deutschland!

Kantoorunit Specialist ontwerpt, levert en monteert kwalitatief hoogwaardige kantoorunits welke kunnen worden gebruikt voor ve

Smart unit Enschede

Kantoorunit Specialist, premium partner WSM - Qualität aus Deutschland!

Kantoorunit Specialist ontwerpt, levert en monteert kwalitatief hoogwaardige kantoorunits welke kunnen worden gebruikt voor vele toepassingen. Dit doen we in samenwerking met Europees grootste fabrikant Walter Solbach Metallbau.
Onze units voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en kunnen op maat worden ontworpen en naar elke wens worden aangepast. Inrichting, indeling en afwerking is variabel waardoor wij u een passend voorstel kunnen doen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u assisteren en begeleiden bij de aankoop van de voor u op maat gemaakte kantoorunit welke voldoen aan de TÜV norm.

 

Hierboven afgebeeld onze innovatieve mobiele kantoorunit Smart. Verplaatsbare en demontabele kantoorunits uit onze smart serie zijn eenvoudig op te bouwen en weer af te breken. Door de slimme constructie is er beperkte ruimte nodig om deze eenvoudig op te slaan. Alle wandpanelen hebben een afmeting van 2600 x 1150 x 60mm, voorzien van groef en veer waardoor deze gemakkelijk in elkaar is te klikken. De kantoorunits uit onze smart serie zijn volledig geïsoleerd en beschikken over een brandklasse 1. De diepte van onze smart kantoorunit is circa 2.3m en qua lengte eindeloos uit te breiden.

Om u een impressie te geven van de mogelijkheden verwijzen we u graag naar ons YouTube kanaal, wanneer u op onderstaande link klinkt wordt u direct doorverwezen.
https://www.youtube.com/watch?v=lsqPRsvHJ8wVeelzijdig en representatief!
Hieronder afgebeeld onze kantoorunits uit de W-Serie, verkrijgbaar in diverse afmetingen en inzetbaar voor diverse toepassingen.Deze veelzijdige bureelcontainer biedt hoogwaardige modulaire elementen die zich perfect aanpassen aan elke situatie. Of het nu wordt toegepast als poorthuis, verkoopruimte, werkruimte, halverlenging of verlengstuk in de operationele omgeving samen met de klant bied de W-serie een oplossing voor bijna alles. Kortom het ideale ruimtesysteem voor gebruik binnen en buitenshuis.
Dankzij het geavanceerde modulaire systeem heeft de W-Serie vele gezichten en is het ook uiterst flexibel wat betreft installatie.

De aard van de afzonderlijke elementen is net zo veelzijdig als hun arrangementsopties. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een lange levensduur.
U ontvangt een afgewerkt kantoorsysteem dat snel kan worden opgezet. Voor grotere objecten is het ruimtesysteem verdeeld in verschillende verplaatsbare geprefabriceerde elementen, die alleen moeten worden geassembleerd en aan elkaar worden geschroefd. Als een dergelijke opstelling niet mogelijk is vanwege ruimtelijke omstandigheden, monteren onze experts op de installatieplaats.

Vanaf het eerste contact tot de overdracht, ontvangt u eersteklas service. Te beginnen met gedetailleerd advies, producttekeningen (eventueel in 3D) tot aan het transport en de montage op de bestemming.