Ruimteoplossingen voor flexibele werkprocessen

Onze kantoorunits, flexibel en op vele manieren inzetbaar

Smart unit Enschede
Ruimteoplossingen voor flexibele werkprocessen

De productie- en logistieke processen in de maakindustrie vragen om steeds meer flexibiliteit. De kantoorunits van kantoorunit Specialist zijn precies ontworpen om aan deze toekomstige eisen te voldoen.

Of het nu gaat om kantoorunits, controle units, scheidingswanden, inpandige vergaderruimtes of een operators ruimte. Onze modulaire systeemoplossingen bieden de vereiste en geschikte huisvesting in productiehallen en magazijnen. Bovendien hebben onze units een aantrekkelijke architectuur en lay-out die op elk moment kunnen worden gewijzigd.
Als de omstandigheden veranderen, passen de mobiele ruimtesystemen van kantoorunit Specialist zich dynamisch aan. Afhankelijk van de grootte kunnen ze eenvoudig als een geheel worden vervoerd of kunnen ze in zeer korte tijd worden gedemonteerd en op een andere locatie worden opgebouwd. Bij Kantoorunit Specialist weten we: vandaag is wendbaarheid net zo belangrijk als stabiliteit.

Prefab kantoorunits worden beschouwd als een bijzonder economisch alternatief, omdat ze snel en relatief goedkoop kunnen worden uitgebreid of afgebroken. Deze functionele ruimtes kunnen eenvoudig en voordelig worden gecreëerd door modulaire panelen en worden aangepast aan de huidige eisen. Onze units kunnen indien gewenst volledig gemonteerd worden geleverd of op locatie worden opgebouwd. Montage op locatie neemt maximaal twee dagen in beslag. Vrijwel alles wat nodig is, is een geschikt pand met toegangswegen en aansluitingen voor aan- en afvoer en een geschikte fundering die isoleert tegen vocht en kou. Een aannemer of de aannemer van uw pand kan vaak ondersteuning bieden met de benodigde statica en bouwvergunningen. Elke constructie wordt vanaf het begin samen met u gepland en desnoods aangepast aan de reële noden en financiële mogelijkheden.

Ook benodigde functionele ruimten zoals kantoren, computerruimten, meet- en laboratoriumruimten, recreatieruimten en lounges evenals sanitaire ruimten etc. kunnen kosteneffectief en flexibel worden ingericht door geheel of grotendeels af te zien van gipsplaatbouw. Modulaire mobiele ruimtesystemen zijn beschikbaar voor een breed scala aan functies en toepassingen.
Dergelijke kantoorunits kunnen door de fabrikant worden voor gemonteerd en volledig uitgerust of opgesteld door de klant. Onze units bieden maximale aanpasbaarheid: ze kunnen in een oogwenk worden verplaatst door eenvoudig de unit te voorzien van hijsogen of door middel van uitsparingen in de onderzijde t.b.v. heftruckvorken. Als er meer functionele ruimtes nodig zijn, worden de modules eenvoudig gecombineerd... en vice versa. Het vloeroppervlak van de hal kan ook in de hoogte worden gebruikt door een bordes te gebruiken of door een dubbellaags kantoorunit te leveren. Wij kunnen de benodigde trap bij de kantoorunits leveren.

Gemetselde muren kunnen op dezelfde manier worden vervangen. Op maat gemaakte scheidingssystemen kunnen worden gebruikt om functionele afdelingen zoals werkvoorbereiding, besturingen of opslagruimtes te scheiden en nog veel meer. Deur, raam of complete glasvlakken kunnen naar wens worden geïntegreerd. Zelfs de scheidingswandsystemen bieden voordelen in de bouwkosten, de korte tijd die nodig is en vooral in de hoge aanpassingsvermogen aan veranderende taken.